top of page

Ne boj se (sebe) in zaživi svoj potencial

Četrtek 17. 12. 2020 ob 18.30

Zavod D&K v letu 2020 v okviru dejavnosti Kulturnega centra Vintgar izvaja Erasmus+ projekt Be The Change. Namen projekta je omogočiti mladim, da s programom pridobijo in razvijejo mehke veščine (soft skills), vrsto socialnih veščin, ki jim bodo koristile tako na poklicni poti, kot tudi na poti osebnega razvoja, ob upoštevanju 17 ciljev Agende za trajnostni razvoj 2020. 

Sklop delavnic zaključujemo s predavanjem in interaktivno delavnico, na katero si vabljen tudi ti.

Hvala za prijavo!

60022113_10156750384816936_6944014175400

ANA AHAČEVČIČ

Z besedami nad strahove

Kako si sam/a lahko pomagaš, kadar strahovi postanejo preveliki, da bi normalno deloval/a? Besede, ki jih izrekaš  imajo moč, ki te bo presenetila. Ne, ne bomo govorili o afirmacijah - dotaknili se bomo preprostega 'pogovarjam se sam/a s sabo'. Pa je res tako preprosto?

Ana Ahačevčič - ljubiteljica dobrih odnosov in kreativnih vsebin. Moderatorka in javna govornica z izkušnjami organizacije, promocije in izvedbe domačih in tujih dogodkov. Njena strast je marketing v najbolj organski, od ust do ust, obliki. Je članica Toastmasters International Club Ljubljana in večkratna zaporedna zmagovalka v Table topic kategoriji ter mednarodna moderatorka organizacije IFFD.

https://www.linkedin.com/in/ana-aha%C4%8Dev%C4%8Di%C4%8D-3bb77a1ba/

Borut(1)_edited.jpg

BORUT JEGLIČ

Kako odkriti in udejanjiti svoj potencial?

Večno vprašanje 'sem sploh v čem dober/dobra?' in njegov sopotnik 'kaj naj naredim, ker drugi ne razumejo mojih sanj?' bosta naše izhodišče. Spoznali bomo orodja in praktične načine, da si pomagamo. 

Svetovalec za zavzetost zaposlenih, coach za razvoj vodij, in svetovalec za uvajanje sprememb v organizacije. Je certificiran GALLUP Strengths Coach, certificiran GALLUP High-Performance Manager®, certificiran SCRUM Master® in soustanovitelj dveh tehnoloških startupov. Njegove izkušnje obsegajo več kompleksnih projektov spremembe načina vodenja, dela z ljudmi in drugih transformacij v majhnih, srednjih in velikih podjetjih, kjer je deloval kot svetovalec ali coach vodjam na vseh organizacijskih nivojih. Opravljenih ima več kot 3.000 coaching ur, danes jih letno opravi 500+.

https://www.linkedin.com/in/borutjeglic/

Ob koncu bo tudi čas za pogovor in vprašanja.

Prijave sprejemamo do 15. 12. 2020 na e-mail: dogodek17@gmail.com.

Be-the-change-02-scaled.webp
EN_Format_right.png
bottom of page