top of page
Search
  • Writer's pictureKulturni center Vintgar

Jun 17, 2017 Voditelj se ne rodiš, voditelj postaneš

Updated: Feb 5, 2018

Leadership vikend v Konferenčnem centru Polzela (bivši Novi Klošter)


Za nami je čudovit vikend... 

Leadership Weekend  je bil organiziran na pobudo Kulturnega centra Vintgar v sodelovanju z Društvom Dvorec, ki ima svoj sedež na Polzeli v Savinjski regiji. Odpravili smo se v novo obnovljeni Konferenčni center, kjer so nam odlične inštalacije nudile primerno okolje za razmišljanje o temah, ki smo si jih zadali.


Pod geslom Voditelj se ne rodiš, voditelj postaneš, smo izkoristile zadnje dneve junija in zaslužene počitnice, da bi spoznavale same sebe, da bi odkrile naše lastne kvalitete in sposobnosti ter da bi jih ob tem potencirale.


Voditeljici Leadership Weekenda sta nam spregovorili o pomenu dobrih navad za voditelja, kot so npr. vztrajnost, delavnost, odnos, ki ga gojimo do nasprotnih nam, ki se pojavljajo, delo v ekipi, ... dotaknili smo se tudi antropoloških tem. 


Govorili smo o človeku v digitalni dobi in o sposobnosti za refleksijo, za opazovanje, ki sta lastnosti dobrega voditelja. Ob koncu pa je sledil še kratek preizkus v komuniciranju: predstavitev naše lastne pobude, iniciative. 

Že načrtujemo nova srečanja, saj smo ugotovili, da en sam vikend ne bo dovolj!  Za nami je prijetno druženje ter ustvarjalne ure, kjer smo se preizkusile tudi v peki sladkih dobrot! 


21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page